napoli aerial view

Expired: Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 258 Eur/person

Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, 258 Eur/person Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, Itinerari Dita e Pare: Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Lundrimi për në Bari. Dita e Dyte: Mberritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Napoli me autobus. Sistemi në Hotel. Pasdite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati […]

 Oferta
 Programe Kulturore
 

Stockholm-Oslo-Goteborg- Malmo- Kopenhagen 569 Eur/Person

Stockholm-Oslo-Goteborg- Malmo- Kopenhagen 545 Eur/Person

 Oferta
 Programe Kulturore
 
Eiffel Tower Paris

Paris 399 Eur/ Person 4 Dite

Paris-Bruksel Itinerari Dita e Pare: Transfertë me autobus për në Aeroportine Podgoricës. Udhëtimi me avion direkt Podgoricë – Bruksel. Nisja në orën 16.05. Mbrritja në Bruksell në 18.35. Transferimi për në Bruksel. Shëtitje panoramike në Monumentet Kryesore të Qytetit. Transferimi me autobus për në Paris. Sistemimi në Hotel në Paris. Dita e Dyte: Mëngjesi në […]

 Oferta
 Programe Kulturore
 
Viti i Ri ne Stamboll

Viene – Budapest 4 Dite 399 Eur / Person

Viene – Budapest 4 Dite 399 Eur / Person

 Programe Kulturore
 
Krishlindje ne Amsterdam

Amsterdam 4 Dite 398 Euro / Person

 Oferta
 Programe Kulturore
 

Expired: Barcelone- Nice 7 dite 358 Euro / Person Nisja

Vjeshte ne Barcelone 7 dite 359 Euro / Person Nisja 17 Nentor Dita e Pare: Nisja në orën 03:00 ne mengjes nga Tirana me autobus. Vazhdimi i udhetimit gjate rivieres se Malit te Zi,( Budva dhe Tivati) pa ndalesa ku me traget do te kalohet Gjiri i Kotorrit. Me pas kalohet ne Kroaci , vizite ne Split 2 […]

 Programe Kulturore
 
Rezervoni Bileta Sportive dhe Muzikore Online

Tashme rezervoni Online Eventet Sportive & Muzikore me Amara Travel

Tashme rezervoni Online Eventet Sportive & Muzikore me Amara Travel

 Artikuj
 Evente
 Evente Muzikore
 Evente Sportive
 

Ofertat me te fundit per Pushime ne Dubrovnik & Riviera, Kroaci

Ofertat me te fundit per Pushime ne Dubrovnik & Riviera, Kroaci

 Paketa Individuale
 Pushime ne Plazh
 Pushime Verore