sofia

Sofje

3 Dite/ 2 Nete
 
Sofje/ Bullgari
Duke Filluar Nga • Sofje

  Itinerari

  Dita e Pare:
  Nisja nga Tirana rreth oren 05:00 ne mengjes me autobuz në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mberritja në Shkup. Nisja nga Shkupi në drejtim te Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dyte:
  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt. Fjetje në Hotel.

  Dita e Trete:
  Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.