budapest-to-bucharest-tour-2-260948_0

Bukuresht dhe Brasov

4 Ditë/ 3 Netë
 
Bullgari-Rumani
Duke Filluar Nga • Bukuresht dhe Brasov

  Itinerari

  Dita e Parë. Fluturimi Direkt Tiranë - Bukuresht. Nisja më 14.00 - Mberritje në Bukuresht më 16.25. Transfertë për në Brasov. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Mberritje në Brasov. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë. Mëngjesi në hotel. Brașov, i rrethuar nga Malet Karpate, i njohur për Muret Saksone nga Mesjeta. Vizitë e Monumneteve krysore: Kisha Gotike e Zezë, Rrugica e ngushtë Rope Street - Strada Sforii, Poarta Ecaterinei, Kisha Biserica Sfântul Nicolae.
  Vazhdon udhëtimi drejt Keshtjellës Bran, e famshme pë Legjendën me Vampirë të Kontit Vlad Tepes, i njohur si Dracula.
  Vazhdon Udhetimi drejt Keshtjellës Peles. e Rilindjes së Re, ndërtuar nga Mbreti Carol I.
  Vazhdon Udhëtimi drejt Manastirit Snagov, ku mendohet se është varrosur Dracula.
  Vazhdon Udhëtimi për në Bukuresht. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë. Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e Bukureshtit: Holli Romanian Athenaeum, Pallati Mbretëror Palatul Regal, Statuja Ecvestra a Lui Carol I, Sheshi Piaka Revolukiei, Bulevardi Calea Victoriei, Rruga Pasajul Macca-Vilacrosse, Manastiri Stavropoleos, Pallati Parlamentit. Harku i Triumfit, Muzeumi Village, Sheshi Victoriei, Sheshi Revolucionit, Statujen e Naim Frasheri, Oborri dhe Kisha Princely. Vizite tek Hotel Continental ku Ismail Qemali bashke me patriotet e tjere kane hartuar deklaraten e pavaresise se Shqiperise. Shëtitje tek Pedonalja e famshme Liskano e mbushur me bare dhe restorantet me te populluara te Bukureshtit,

  OPSIONALE: Në mbrëmje hyrje në Qendrën Therme SPA Bukuresht. (20 Euro për person me transfertë të perfshirë)Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt. Mëngjesi në hotel. Vizite tek Piata Uniiri me shatervanet - qendra tregtare me te njejtin emer Uniiri Shopping Mall. Transfertë për në Aeroportin e Bukureshtit. Fluturimi për në Tiranë. Nisja më 12.55- Mberritje më 13.25.