Misioni Yne

 

Amara travel ka per qellim arritjen e majave te sherbimit ndaj klienteve shqiptar dhe te huaj, VIP dhe te thjeshte, grup dhe individe, duke treguar dhe arritur qellimin e saj thelbesor, te qenit numer 1 ne operimin e turizmit ne Shqiperi dhe Ballkan. Gjithashtu ne jemi te vendosur te ndertojme dhe te forcojme infrastrukturen e sherbimit bashkohor duke ia percjelle ate gjeneratave te reja.
Sllogani yne eshte i bukur dhe godites per kedo qe pret me teper se nje udhetim, pushime apo enderr te kthyer ne realitet.
Kalofshi pushime te paharruara … !
nuk eshte thjeshte nje urim…
por nje garanci nga Amara Travel …!