Sofie 3 Dite 79 Euro / Person

  Sofie 3 Dite 99 Euro / Person Nisja 25 Shtator   Dita e Pare Nisja nga Tirana me autobuz ne drejtim te Maqedonise. Pushime gjate rruges per te konsumuar kafe dhe dreke. Mberritja ne Shkup. Nisja nga Shkupi ne drejtim te Bullgarise. Gjate rruges do te keni mundesi per pushime te ndryshme. Mberritja ne Sofje. […]

 Programe Kulturore