duna-river-in-budapest

Budapest

4 Dite/ 3 Nete
 
Budapest
Duke Filluar Nga • Budapest

  Itinerari

  12 Dita e Parë
  Fluturimi Direkt Tiranë - Budapest. Nisja më 17:50 - Mbrritje në Budapest më 19:15. Transfertë për në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë
  Mëngjesi në Hotel. Vizitë: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës, Kodra Gellert, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela, Fortesa e Peshkatarit dhe Kështjella në Buda. Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë
  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Szentendre dhe Vishegrad. Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt
  Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Fluturimi direkt Budapest - Tiranë. Nisja më 15.35 - Mbrritje më 17.00.