Paketa Vjeshte Bianca Resort & Spa 5* Kolasin 85 euro/person 2 Nete

Paketa Vjeshte Bianca Resort & Spa 5* Kolasin 85 euro/person 2 Nete

 Oferta
 Paketa Individuale
 Paketa Per Cifte
 Paketa per Ski
 Pushime Dimerore
 

Krishtlindjet ne Hotel Bistra 4* Mavrove

Krishtlindjet & Viti i Ri ne Hotel Bistra 4* Mavrove   Krishlindjet ne Hotel Bistra Mavrove 3 nete qendrim 130 euro/person (24-27 Dhjetor) Akomodim fjetje dhe mengjes Nata gala 24 dhjetor e Perfshire)   Viti i Ri ne Hotel Bistra 4* Mavrove  3 nete qendrim 180 euro/person (31 Dhjetor- 3 Janar) Akomodim fjetje dhe mengjes Nata […]

 Paketa Familjare
 Paketa Individuale
 Paketa Per Cifte
 Paketa per Krishtlindje
 Paketa per Ski
 Paketa per Vitin e Ri
 Pushime Dimerore
 

Ofertat me te fundit per Pushime ne Dubrovnik & Riviera, Kroaci

Ofertat me te fundit per Pushime ne Dubrovnik & Riviera, Kroaci

 Paketa Individuale
 Pushime ne Plazh
 Pushime Verore