Viene - Budapest Per Krishlindje

Vjene

4 ditë/ 3 netë
 
Austri
Duke Filluar Nga • Vjene

  Itinerari

  Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë - Vjenë. Nisja më 13.20 - Mbrritje në Vjenë më 15.05. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Vizite e lirë në qendër të qytetit. Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt: Mëngjesi në hotel. Vizite e lirë në qendër të qytetit. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Tiranë. Nisja më 19:00 - Mbrritje në Tiranë në 20:35.