budapest-danube-river-dinner-cruise-in-budapest-123848

Vjene

5 Ditë/ 4 Netë
 
Vienë / Budapest
Duke Filluar Nga • Vjene

  Itinerari

  Dita e Parë: Fluturimi Direkt Prishtinë - Vjenë. Nisja më 08.30 - Mbrritje në Vjenë më 10.15. Vizite ne qender te qytetit. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Prishtinë. Nisja më 06:00- Mbrritje më 07:45. Nisje nga Prishtina drejt Tiranës me autobus.