firenze_thumb

Rome-Firence

5 ditë /4 netë ose 4 ditë/ 3 netë
 
Itali
Duke Filluar Nga • Rome-Firence

  Itinerari

  Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 06.50. Mbrritja në Pisa më 08.40. Transfertë nga Aeroporti në qytetin e Pizës. Vizitë e shkurtër në Piza. Transferta për në Firence. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

  Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Nisja për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbrritja në Romë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Fjetje në hotel.

  Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo. Transfertë ë Aeroportin e Romës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 18.35. Mbrritja në Tiranë në 20:10.