images (3)

Pekin dhe Shanghai

8 Dite /7 Nete
 
Pekin, Shanghai/ Kine
Duke Filluar Nga • Pekin dhe Shanghai

  Itinerari

  Dita e Parë. Fluturimi Tiranë - Shanghai nëpërmjet Zyrihut. Nisja nga Tirana në orën 09.40, Mbrritja në Zyrih në orën 11.45. Nisja nga Zyrihu në orën 13.10.

  Dita e Dytë. Mbrritja në Shanghai në orën 08.25. Pritja në Aeroportin e Shanghait. Nisja për në Hangzhou, ku vzitohet qyteti dhe Liqeni Perëndimor, West Lake. Lundrim me Kroçiere në liqen. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shanghai, ku viizitohet qyteti: Kulla Perla Orientale e Radios dhe televizionit dhe lundrohet me Kroçiere në lumin Huangpu. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt. Mëngjesi ne Hotel. Transfertë me Autobus për në Stacionin e Trenit dhe Udhëtimi me Tren Ekspres për në Pekin. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë. Transferta në Hotel në Pekin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Pestë. Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Sheshin Tien'anmen, në Qytetin e Ndaluar Gu Gong dhe Pallati Veror, Yi He Yung. Fjetje në Hotel.

  Dita e Gjashtë. Mëngjesi ne hotel. Nisja për të vizituar Murin e Madh Kinez në Mutianyu. Vizitë dhe ngjitje me Cable Car në Murin e Famshëm. Kthimi në Hotel. Fjetje në Hotel.

  Dita e Shtatë. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Stadiumin Kombëtar Birds Nest dhe Qendrën Ujore Kombëtare në Parkun Olimpik. Darkë Speciale në një Restorant Tradicional Kinez. Fjetje në Hotel.

  Dita e Tetë. Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Pekinit. Nisja nga Pekini në orën 11.20. Mbrritja në Frankfurt në orën 17.30. Nisja nga Frankfurti në orën 20.30, Mbrritja në Tiranë në orën 22.40.