naples-attractions

Napoli-Sorrento-Saleno

4 dite/3 nete
 
NAPOLI DHE SORRENTO
Duke Filluar Nga • Napoli-Sorrento-Saleno

  Itinerari

  Dita e Parë:
  --Fluturimi nga Tirana për në Napoli. Nisja në orën 10.30. Mbrritja në Napoli në orën 11.50. Transferta për në Hotel.
  --Fluturimi nga Tirana për në Bari. Nisja në orën 11.10. Mbrritja në Bari në orën 12.15. Transferta për në Napoli. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa.
  Sistemimi në Hotel. Shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati Mbretëror, Sheshi Plebiscito, Teatri San Carlo, Castel Nuovo,etj. Mbrritja në Napoli. Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Transferta për në port. Nisja me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ku vizitohen: Vila Jovis, Kisha Santa Maria, Fari, Vila San Mikele, Kisha e San Michele Arcangelo. Kthimi me traget në Sorrento. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Shëtitje në Këmbë në Sorrento, ku vizitohen: Porti, Katedralja, Manastiri St Frencis, Bazilika Sant Antonio etj.
  OPSIONALE:
  Nisja për në Positano me Anije. Mbrritja sipër Positanos. Shëtitje në Positano, ku vizitohen: Kisha Santa Maria Assunta dhe Porti.
  Nisja per ne Amalfi me Anije. Shëtitje në këmbë në Amalfi, ku vizitohen: Katedralja, Muzeu i Letrës, Chiostro del Paradiso, etj.
  Nisja për në Salerno me Anije. Mbrritja në Salerno.
  Shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Kështjella Arecchi, Katedralja Salernos, Kopshtet Minerva, Katedralja Salernos, Shëtitorja, etj.
  Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel.
  --Transferta për në Aeroportin e Napolit. Fluturimi Napoli - Tiranë. Nisja nga Napoli në orën 12.25. Mbrritja në Tiranë në orën 13.40
  --Transferta për në Aeroportin e Barit. Fluturimi Barii - Tiranë. Nisja nga Bari në orën 23.50. Mbrritja në Tiranë në orën 00.45