berlin-school-hero-1

Berlin

4 Ditë/ 3 Netë
 
Berlin/ Gjermani
Duke Filluar Nga • Berlin

  Itinerari

  Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë - Berlin. Nisja nga Tirana në orën 07.10. Mbrritja në Berlin në orën 08.30. Nisja për në Drezden. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Drezden. Vizitë rreth 3 orë në monumentet e Drezdenit. Vazhdimi i udhëtimit për në Leipzig. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë. Mbrritje në Leipzig. Vizitë rreth 2 orë e monumenteve të Laipcigut. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisje për në Potsdam, Udhëtimi zgjat rreth 2.5 orë. Mbrritje në Potsdam. Vizitë e monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi i udhëtimit për në Berlin. Udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Mbrritje në Berlin. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Sistemimi dhe fjetje në hotel.

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt: Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Fluturimi për në Tiranë, Nisja nga berlini në orën 10.10. Mbrritja në Tiranë 12.25.