Eiffel Tower Paris

Paris

4Dite/ 3 Nete
 
Paris/ France
Duke Filluar Nga • Paris

  Itinerari

  Dita e Pare:
  Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Udhëtimi me avion direkt Shkup - Paris. Nisja në orën 17.45. Mbrritja në Paris në 20.50. Transferimi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dyte:
  Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Trete:
  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Katert:
  Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Shkup. Nisja në orën 21.20. Mbrritja në Shkup në orën 23.55. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë.