Pranvere ne paris

Paris

4Dite/ 3 Nete
 
Paris/ France
Duke Filluar Nga • Paris

  Itinerari

  Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 16:30. Mbrritja në Paris në 19:30. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizite ne Kullen Eiffel. Lundimi me Anije ne Lumin Seine. Transferta per ne Versaje. Vizitë në Pallatin e Versajes dhe kopshtet e saj. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Muzeun e Louvrit dhe Vizita.Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Katërt: Mengjesi ne Hotel. Nisja në drejtim të Galerive Lafajetë (Galeries Lafayette). Shopping Promenade.- Nisja në drejtim të lagjes moderne La Défense. Vizitë dhe dreka në Qendrën e madhe tregtare “Les 4 Temps”. Nisja nga La Défense në drejtim të Aeroportit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 20:05. Mbrritja në Tiranë në orën 22:40.

  Shënim:
  Të gjithë Familjarët që do këkojnë Vizitë në Disneyland, Guida jonë në Paris i asiston per ti orjentuar per bileten e hyrjes ne Disney*te cilen e blejn vet dhe transfertat e nevojshme.