budapest-danube-river-dinner-cruise-in-budapest-123848

Budapest

4 Dite/ 3 Nete
 
Viene / Budapest
Duke Filluar Nga • Budapest

  Itinerari

  Dita e Pare:
  Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15:30 - Mbrritje më 17:00. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth dy orë në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dyte:
  Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.

  Dita e Trete:
  Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.

  Dita e Katert:
  Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13:25 - Mberritje më 14:50. Fluturimi për në Shqipëri