Hotel Elesio

Hotel Elesio

Adresa: Mali i Robit, Durres.
Hotel ElesioHotel ElesioHotel ElesioHotel ElesioHotel ElesioHotel ElesioHotel ElesioHotel ElesioHotel ElesioHotel Elesio
Parametrat e kërkimit:
 • Shërbimet:

  Vakte dhe ushqime te ofruara:

  • Fjetje dhe mengjes
  • Mengjes dhe darke e perfshire pa pijet
  • tre vaktet e perfshira pa pijet

  Plazhe:

  • Plazh renor

  Distancat nga:

  • Distance nga deti: 0 m

  Pajisjet e hotelit dhe facilitetet:

  • Wi-Fi falas
  • Sherbim 24 ore ne resepsion

  Te gjitha njesite e akomodimit jane te pajisura me:

  • Ballkoni
  • TV
  • Telefon
  • Ajer I kondicionuar
  • banje/tualet
  • Tarrace
  • Wi-Fi falas
  • Shapka
 • Kontrollo disponibilitetin dhe cmimet
  Nga:
  Deri:
  Të rritur
  Femijë:
  1. Mosha e fëmijës:
  2. Mosha e fëmijës:
  3. Mosha e fëmijës:
  4. Mosha e fëmijës:
  • Dhome dyshe

   Akomodim me mengjes
   395,50 EUR
   Cmimi total per 7 netë
   për 2 persona
  • Dhome Treshe

   Akomodim me mengjes
   474,60 EUR
   Cmimi total per 7 netë
   për 2 persona
 • Oferte Speciale

  5% zbritje per te gjitha reservimet deri me 28 Shkurt per periudhen 01May-30 Sep 1.5.2019 - 1.10.2019

 • No Reviews Available for this Hotel

Oferta Speciale për Durres