Hotel San Nectarios Parga

Hotel San Nectarios Parga

Adresa: Agias Marinas, 2, Αγίας Μαρίνας, 2 Πάργα, Πάργα 480 60, Greece
Hotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios PargaHotel San Nectarios Parga
Parametrat e kërkimit:
 • Hotel San Nectarios Parga:

  Hotel San Nectarios eshte nje hotel modern i cili ndodhet ne qender te Parges, rreth 2 min larg plazhit te qytetit, 5 min larg nga  porti si dhe 7 min larg nga kalaja e qytetit. Hoteli ofron 20 dhoma te cilat jane te arreduara ne menyre moderne si dhe te pershtatura per  te rinj, cifte dhe familjare.  Ne San Nectarios sherbehet mengjesi ku ju serviren gatime te kuzhines nesdhetare. Ne barin e hotelit ju do te gjeni pije te ndryshme si alkolike, joalkolike, vendase dhe te importit.  Gjithashtu prane hotelit ju do te gjeni restorante, taverna dhe bare te ndryshme si dhe mundesine per te eksploruar qytetin e Parges.  

  Shërbimet:

 • Kontrollo disponibilitetin dhe cmimet
  Nga:
  Deri:
  Të rritur
  Femijë:
  1. Mosha e fëmijës:
  2. Mosha e fëmijës:
  3. Mosha e fëmijës:
  4. Mosha e fëmijës:
  • Dhome dyshe

   Akomodim me mengjes
   423,50 EUR
   Cmimi total per 7 netë
   për 2 persona
  • Dhome Treshe

   Akomodim me mengjes
   515,90 EUR
   Cmimi total per 7 netë
   për 2 persona
 • No Reviews Available for this Hotel

Oferta Speciale për Parga-Preveze