istanbul-1

VJESHTË NË STAMBOLL

4 Dite/ 3 Nete
 
Stamboll/ Turqi
Duke Filluar Nga • VJESHTË NË STAMBOLL

  Itinerari

  Dita e Parë:

  -Nisja nga Tirana ne oren 23:00 , (1 dite para dates se nisjes )

  -Nisja nga Durresi ne oren 22:00 , (1 dite para dates se nisjes )

  -Nisja nga Elbasani ne oren 23:30 , ( 1 dite para dates se nisjes )

  Vazhdojme udhetimin drejt Stambollit nepermjet Shkupit dhe Sofjes . Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Pas kryerjes se formaliteteve kufitare mberrijm ne Stamboll .Akomodimi ne hotel pasdite.

  Dita e Dytë: Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit nisim turin e vizitave ne Stamboll dhe i drejtohemi pikave me te bukura te ketij qyteti nga Hipodromi, Xhamia Blu , Kisha e Shen Sofise me madheshtoria ne boten Ortodokse, Sarajet e Sulltanit( TopKapi) . Kohe e lire ne Grand Baazar. Akomodimi ne hotel ne Stamboll.Opsionale , TURKISH SHOW .

  Dita e Tretë:Mengjesi ne hotel. Nisim turin e vizitave ne akuariumin e Stambollit, Muzeu Historik Panorama 1453 , shetitje me anije ne Bosfor, vizite ne Dolma Bahce & ne shetitoren kryesore ( SHESHI TAKSIM ) . Qendrim i lire nen sugjerimin e guides . Akomodimi ne hotel .

  Dita e Katërt: Mengjesi ne hotel, nisja drejt Tiranes nepermjet Shkupit dhe Sofjes . Ndalesa te shkurtra gjate rruges . Mberritja ne Tirane , Durres dhe Elbasan ne darke vone .