Pushime Ekonomike

Destinacioni:
Vendosni destinacionin e vlefshem
Check In:
Check Out:
Te rritur:
Fëmijë:
1. Mosha
2. Mosha
3. Mosha
4. Mosha
Zgjidh numrin minimal të yjeve:

Pushime Ekonomike

Pushimet janë koha për një ribashkim ku keni knaqësi te kaloni kohe me familjen tuaj larg monotonise rutines dhe puneve te perditshme . Amara travel ju mundeson te organizoni pushimet tuaja sipas cdo lloj deshire dhe kerkese qe ju keni duke ju pershtatur me se miri buxhetit qe ju dispononi duke ju ofruar hotele dhe dhe paketa turistike ne cdo periudhe pergjate gjithe vitit me cmimet ekonomike dhe me konkurueset ne treg.

Oferta speciale për Pushime Ekonomike

Vila Belvedere

Vila Belvedere

për 7 netë
p.P. 117,60 €
Hotel Green

Hotel Green

Vaqarr Rruga Nacionale Tirane-Plepa -Durres , 1001 Tirana, Albania
për 7 netë
p.P. 140,91 €
Hotel Ferrari

Hotel Ferrari

Rr. Don Bosko , Al1000 Tirana, Albania
për 7 netë
p.P. 197,75 €
Kruja Hotel

Kruja Hotel

Mine Peza Str., Tirana, Albania
për 7 netë
p.P. 177,10 €
Hotel Firenze

Hotel Firenze

Blv. Zogu I, ND. 22, h.7, 1000 Tirana, Albania –
për 7 netë
p.P. 215,53 €
Hotel Pike Loti

Hotel Pike Loti

Petro Nini Luarasi Road, 1010 Tirana, Albania
për 7 netë
p.P. 120,44 €

Sugjerimet e Amara Travel për Pushime Ekonomike

Cabanes Des Anges

Cabanes Des Anges

Anse Reunion, La Digue, Seychelles
për 7 netë
p.P. 483,00 €
Hotel Ferrari

Hotel Ferrari

Rr. Don Bosko , Al1000 Tirana, Albania
për 7 netë
p.P. 197,75 €
Hotel Iliria

Hotel Iliria

Elbasan Street, 00355/1010 Tirana, Albania
për 7 netë
p.P. 201,60 €