Dubrovnik

Destinacioni:
Vendosni destinacionin e vlefshem
Check In:
Check Out:
Te rritur:
Fëmijë:
1. Mosha
2. Mosha
3. Mosha
4. Mosha
Zgjidh numrin minimal të yjeve:

Pushime ne Dubrovnik

Sot qyteti më jugor i Kroacisë, me një histori gati mijë vjeçare, konsiderohet si një prej pikave turistike më tërheqëse në Adriatik. Vija bregdetare me peisazhe perfekte, plazhe e gadishuj të pyllëzuar si dhe qindra ishuj të shtrirë si me dorë përgjatë bregut, e bejne ate te vecante. I quajtur shpesh “Perla e Adriatikut”, Dubrovniku nuk njihet vetëm falë detit të kaltër e të kulluar, por edhe prej trashëgimnisë së vyer historike e kulturore. Qyteti, i kufizuar nga muret antikë, ruan me fanatizëm një traditë të gjallë artistike e cila shihet dhe ndihet kudo që shtrin vështrimin, duke nisur që nga kështjellat mesjetare, kishat, monumentet dhe ndërtesat e Epokës së Rilindjes e të stilit Barok. Dubrovniku është një harmonizim mes ngjyrave, aromave, kulturës dhe gjallërisë të cilat risjellin Mesjetën dhe Rilindjen në formën e tyre më moderne.

Paketat e Dubrovnikut me Amara Travel…

 Cmimet jane reale dhe te garantuara nga Amara Travel
 Transporti per ne Dubrovnik nuk eshte i perfshire ne cmimet e paketave. Nese ju pushues jeni me shume se 6 persona ne ju sigurojme transport privat me cmim te arsyeshem.
Cmimet dhe disponibiliteti i hoteleve gjate sezonit veror jane dinamik dhe mund te ndryshojne ne cdo moment, ne ju sugjerojme te rezervoni menjehere kur ju konfirmoni nje pakete dhe cmimi juaj nuk do te ndryshoje pas konfirmimit te disopinibilitetit.
Ofertat tona jane me te mirat dhe asistenca jone eshte mbreselenese.

Oferta speciale për Dubrovnik & Riviera

Rixos Libertas

Rixos Libertas

Liechtensteinov Put 3, 20000, Dubrovnik,Dubrovnik And Riviera,Croatia
për 7 netë
p.P. 286,00 €
Splendid Hotel Dubrovnik

Splendid Hotel Dubrovnik

Masarykov put 10, Lapad, 20 000 Dubrovnik, Croazia
për 7 netë
p.P. 246,40 €
Maestrali Hotel Adriatic

Maestrali Hotel Adriatic

Masarykov put 9, Lapad, 20 000 Dubrovnik, Croatia
për 7 netë
p.P. 184,80 €
Hotel Vis

Hotel Vis

Marsarykov put 4, Dubrovnik, 20000, Croatia
për 7 netë
p.P. 215,60 €
Hotel Marko Polo

Hotel Marko Polo

Setaliste F. Krsinica 102, 20260 Korčula, Croatia
për 7 netë
p.P. 254,10 €
Importanne Hotel Ariston

Importanne Hotel Ariston

Kardinala Stepinca 31, Babin Kuk, 20000 Dubrovnik, Croatia
për 7 netë
p.P. 330,00 €

Sugjerimet e Amara Travel për Dubrovnik & Riviera

Rixos Libertas

Rixos Libertas

Liechtensteinov Put 3, 20000, Dubrovnik,Dubrovnik And Riviera,Croatia
për 7 netë
p.P. 286,00 €
Importanne Hotel Ariston

Importanne Hotel Ariston

Kardinala Stepinca 31, Babin Kuk, 20000 Dubrovnik, Croatia
për 7 netë
p.P. 330,00 €
Hotel More

Hotel More

Ul. Kardinala Stepinca 33, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croatia
për 7 netë
p.P. 365,75 €