vlacherna-monastery-in-kanoni-corfu-nano-calvo

Expired: Korfuz

3Dite/ 2nete
 
Korfuz/ Greqi
Duke Filluar Nga • Expired: Korfuz

  Itinerari

  Dita e Pare 
  Nisja nga Tirana në orën 22.00 të një nate më parë. Udhëtimi për në Igumenicë. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Kalimi i Qafë Botë/Mavrommati rreth orës 06.00. Igumenica është një qytet bregdetar në Veri të Greqisë dhe Porti Kryesor i Epirit dhe Thesprotisë dhe një nga portet më të mëdhenj për pasagjerë në Greqi, duke lidhur Veriun e Greqisë me Ishujt Jonianë dhe Italinë.
  Udhëtimi me traget nga Igumenica në Korfuz. Lundrimi zgjat rreth 1 orë e 45 minuta.
  Transferimi nga Porti Korfuzit për në Hotel. Sistemimi në Hotel.  All Inclusive në Hotel. Fjetje në Hotel

  Dita e Dyte
  All Inclusive në Hotel Vizitë në Korfuz.

  Dita e trete
  ll Inclusive në Hotel. Transferimi nga Hoteli në Portin e Korfuzit. Lundrimi nga Korfuzi në Igumenicë. Lundrimi zgjat rreth 1 orë e 45 minuta. Më të Mbrritur në Igumenicë, Nisja për në Shqipëri. Kalimi i Kufirit në Qafë Botë/Mavrommati Mbrritja në Tiranë vonë pasdite.