Eiffel Tower Paris

Expired: Paris

4 dite, 3 nete
 
Paris/France
Duke Filluar Nga • Expired: Paris

  Itinerari

  Dita e Parë

  Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 18:20. Mbrritja në Paris në 21:20. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë

  Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Tretë

  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Katërt

  Mëngjesi në Hotel. Të lirëTransferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 21:50 Mbrritja në Tiranë në orën 00.30.