Krishlindje ne Amsterdam

Amsterdam

4 Ditë/ 3 Netë
 
Amsterdam- Hollande
Duke Filluar Nga • Amsterdam

  Itinerari

  Dita e Parë : Fluturimi direkt Tiranë - Eindhoven. Nisja në orën 06:05. Mbrritja në Eindhoven në orën 08.55. Transferimi me Autobus në Utrecht. Vizitë e Monumenteve Kryesore të Qytetit. Vazhdimi i udhëtimit për në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

  Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisja per në aeroport. Fluturimi me avion direkt në orën 09:30. Mbrritja në Tiranë në orën 12:00.