mountain_skiing_mountain_ski_montenegro_kolashin_montenegro_kolashin_32510

Podgorice -Kolashin

2 Dite/ 1 Nete
 
Kolashin/Mal i Zi
Duke Filluar Nga • Podgorice -Kolashin

  Itinerari

  Dita e Pare

  -Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit (Nisja nga Durresi ne oren 05:45)
  Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe, foto the nje pushim te shkurter ne Shkoder. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes.

  Dita e Dyte

  Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashine. Mberritja ne Kolashin dhe qendrimi atje perafersisht deri ne oren 15:30.
  Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
  PISTA E SKIJIMIIT NE KOLASHIN konsiderohet si me e madhja ne Malin e Zi, duke zoteruar 14 km hapsire per skijim te ndara ne pista te ndryshme skijimit sipas kategorive te veshtiresise.
  Gjithashtu ndodhen edhe 6 teleferik per tu zhvendosur skiatoret nga njera pist ne tjetren.Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.Mberritja ne Tirane.