Home | Greece | Halkidiki | Village Mare

Village Mare

Metamórfosis, 63028, Greece,Halkidiki,Greece
  • Photos
  • Video
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Not Yet Rated 

No Overall Rating
From 0 ratings
  • 0Character
  • 0Security
  • 0Location
  • 0Saff
  • 0Fun
  • 0Cleanliness

Hotel Information:

Perbehet nga ndertesa kryesore dhe nga 8 ndertesa te vecanta.I pozicionuar ne Sithonia, në pjesën më të bukur të tre gadishujve të Halkidikisë , është ndërtuar në harmoni me mjedisin e tij natyror .Ve ne dispozicion te pushuesve 2 pishina te jashtme me uje te fresket, 1 pishine te brendshme per femijet, cadra dhe shezlongje ne pishine dhe ne plazh , volejboll ne plazh, table tenis, darts, bilardo, playground per femije, mini klub, baby cot, telefon dhe fax, internet, fotokopje, makina me qera, minimarket, sherbime doktori, dho ....   more text