Home | Turkey | Kemer -Antalya charter | AKKA Hotels Antedon Deluxe

AKKA Hotels Antedon Deluxe

Beldibi 1, Mevkii 07985, Kemer, Antalya, Turkey,Kemer -Antalya charter,Turkey
  • Photos
  • Video
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1
Slide 1

Not Yet Rated 

No Overall Rating
From 0 ratings
  • 0Character
  • 0Security
  • 0Location
  • 0Saff
  • 0Fun
  • 0Cleanliness

Hotel Information:

Ka nje siperfaqe prej 90.000 m2, eshte e ndertuar ne 1 ndërtesë 5- katëshe dhe 1 godinë anësore me dhoma familjare. Ka 500 dhoma dhe 1310 shtreter , 340 dhoma standarte 4 dhoma per invalidet, 8 dhoma te bashkuara, 74 dhoma ku nuk pihet duhan (60 jane standarte dhe 14 dhoma familjare), 4 junior suites , 68 dhoma familjare, 76 dublex , 10 dublex suites, 2 king suites .
Ballkonet e gjera ju japin mundesine te shijoni pamjet e mrekullueshme te detit ose te malit.
Hoteli ka 2 pishina (njera 2635 m2), Pishine per femije, Aku ....   more text