vienna

Viti i Ri ne Vjene

3 dite/ 2 nete
 
Austri
Duke Filluar Nga • Viti i Ri ne Vjene

  Itinerari

  Dita e Parë

  Fluturimi Direkt Tiranë - Vjenë. Nisja më 13.20. - Mbrritje në Vjenë më 15.00. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel.
  Opsionale: Viti i Ri me zgjdhje opsionale.
  Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë

  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë

  Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 11.00. Fluturimi Vjenë - Tiranë. Mbrritja në Tiranë më 12.35.