Prage-Viene Viti i ri

Pranvere ne Vjene

3dite/2 nete
 
Austri
Duke Filluar Nga • Pranvere ne Vjene

  Itinerari

  Dita e Parë

  Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër - Vjenë. Nisja më 13.10. - Mbrritje në Vjenë më 14.45. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë

  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë

  Mëngjesi në hotel. Transfertë për në Aeroportin e Vjenës. Fluturimi për në Ohër. Nisja më 10:50 - Mbrritje më 12.30. Kthimi me Autobus për në Tiranë.