Krishlindje ne Sofie

Viti i Ri ne Sofie dhe Plovdiv

4 Dite/ 3 Nete
 
Sofie- Bullgari
Duke Filluar Nga • Viti i Ri ne Sofie dhe Plovdiv

  Itinerari

  Dita e Parë:
  Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mbrritja në Sofje. Sistemimi në Hotel. Darka në Hotel.

  Dita e Dytë: 
  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.
  Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri në Hotel 4* ose 5*.

  Dita e Tretë:
  Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Sofja me autobus në drejtim të Plovdiv. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Plovdiv. Sistemimi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Monumentet e Qytetit. Darkë në Hotel

  Dita e Katert:
  Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Plovdiv për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mbrritja në Tiranë.