cdg

Viti i Ri ne Paris

5 Dite/ 4 Nete
 
Paris / France
Duke Filluar Nga • Viti i Ri ne Paris

  Itinerari

  Dita e Parë

  Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 19:25. Mberritja në Paris në 22:05. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë

  Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Sheshi I Katedrales Notre Dame, Muzeu Luvrit. Kulla Eiffel, Harku i Triumfit, Place du Trocadero, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Tretë

  Mëngjesi në Hotel. Paradite, Vizitë në Versajë. Pasdite Vizitë në: Opera Garnier, Place Vendome, Place de La Concorde, Assemblee Nationale, Tuneli nen Pont D’Alma. Shetitje me Anije ne Lumin Seine. Fjetje ne Hotel.
  OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri

  Dita e Katërt

  Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Harkun e Triumfit, Shetitje ne Champs Elysees. Te lire ne Galerite Lafayete. Vizite ne La Defense, Te lire ne Qendren Tregtare. Vizite ne Baziliken Sacre Coer dhe Mulin Rouge. Shëtitje e lirë në Kopshtin e Luxemburgut dhe Panteon. Fjetje ne Hotel.

  Dita e Pestë

  Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 06:55.Mberritja në Tiranë në orën 09.30.

  OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri në:
  - Cabaret Moulin Rouge €500
  http://www.moulinrouge.fr/
  - Cabaret Paradis Latin €360
  http://www.paradislatin.com/
  - Bateaux Mouches €375
  http://www.bateaux-mouches.fr/
  - Bateau Marina de Paris €269
  http://www.marina-de-paris.com/
  - Cabaret Pau Brasil €250
  http://www.paubrasil.fr/
  - Cabaret Happy Days €235
  http://www.happydaysparis.com/
  - Restaurant Spectacle Brasil Tropical €250
  http://www.brasiltropical.com/