Viene - Budapest Per Krishlindje

Viene – Budapest

5 Dite/ 4 Nete
 
Viene - Austri/ Budapest/ Hungari
Duke Filluar Nga • Viene – Budapest

  Itinerari

  Dita e Parë:
  Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15:30 - Mbrritje më 17:00. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth dy orë në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë:
  Mëngjesi në Hotel. Nisje , herët në mëngjes për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Pasdite,Vizitë në Monumentet e Vienës,si:Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë:
  Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg - Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn - Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt:
  Mengjesi në hotel.Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13:25 - Mbrritje më 14:50. Fluturimi për në Shqipëri.