Theth_National_Park

Expired: Theth 3 dite

3 dite/2 nete
 
Theth,Shkoder
Duke Filluar Nga • Expired: Theth 3 dite

  Itinerari

  ►Dita e parë:

  Nisja nga Tirana në orën 17:00
  Nisja nga Elbasani në orën 16:20
  Nisja nga Durrësi në orën 16:20

  Gjatë rrugëtimit tonë drejt alpeve do të kemi ndalesa të shkurtra dhe në mbrëmje mbërrijmë në Theth. Akomodohemi në bujtinë dhe konsumojmë darkën.

  ►Dita e dytë:
  Dita e dytë nis me konsumimin e mëngjesit në bujtinë dhe më pas nisemi për eksplorim tek Syri i Kaltër dhe Vaskat në Gurit në Ndërlysaj.
  Dreka do të konsumohet në restorantet aty pranë dhe pasdite kthehemi përsëri në bujtinë. Pasditja do të jetë e lirë për organizimin e lojërave të ndryshme. Konsumojmë darkën në bujtinë.

  ►Dita e tretë:
  Ditën e tretë pas konsumimit të mëngjesit në bujtinë do të vazhdojmë eksplorimin e fshatit, nga kisha deri tek ujëvara e Grunasit. Pas mesdite nisemi në rrugën e kthimit, ku do të kemi një ndalesë për vizitë në Shkodër.
  Kthimi në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.