WhatsApp Image 2020-01-10 at 15.49.33

Shën Valentini në Paris

4 dite, 3 nete
 
Paris/France
Duke Filluar Nga • Shën Valentini në Paris

  Itinerari

  Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 10:15. Mbrritja në Paris në 12:55. Pasdite, Shëtitje e lirë në Sacre Coer dhe Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

  Dita e Katërt: Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 16:20 Mbrritja në Tiranë në orën 19.00.