spa09_resize

♥♥ Shen Valentini ne Avala Resort ♥♥

3 dite/2 nete
 
Budva/Mal i Zi
Duke Filluar Nga  • ♥♥ Shen Valentini ne Avala Resort ♥♥

    Itinerari

    Avala Resort & Villas ndodhen prane qendres se qytetit te vjeter te Budves , vetem 2 min larg nga deti Adriatik. Hoteli ofron 303 dhoma te cilat jane te arreduara ne menyre moderne dhe komode si dhe te pershtatura per te rinj, cifte dhe familjare. Ne hotel ju do te gjeni pishine te jashtme, pishine te brendshme, qender spa, fitnesi, hamam, dhome per masazh , restorant kryesor dhe a la carta etj.

    Avala Resort & Villas ndodhen prane qendres se qytetit te vjeter te Budves , vetem 2 min larg nga deti Adriatik. Hoteli ofron 303 dhoma te cilat jane te arreduara ne menyre moderne dhe komode si dhe te pershtatura per te rinj, cifte dhe familjare. Ne hotel ju do te gjeni pishine te jashtme, pishine te brendshme, qender spa, fitnesi, hamam, dhome per masazh , restorant kryesor dhe a la carta etj.