istanbul-1

Vizite ne Stamboll (autobuz)

4 Dite/ 3 Nete
 
Stamboll/ Turqi
Duke Filluar Nga • Vizite ne Stamboll (autobuz)

  Itinerari

  PROGRAMI ME 2 NETE FJETJE

  Dita e Parë:
  Nisja nga Tirana në oren 13.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

  Dita e Dytë
  Mbrritja në Stamboll rreth orës 08.00, Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Ssitemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë:
  Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

  Dita e katert:
  Mëngjesi në Hotel. Paradite, të lirë në Qendrën TregarePasdite, Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës

  Dita e Pestë
  Mberritja në Tiranë, rreth orës 08.00
  --------------------------
  PROGRAMI ME 3 NETE FJETJE

  Dita e Pare
  Nisja nga Tirana në oren 03.00 dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës dhe Selanikut për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll rreth orës 20.00. Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë
  Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në monumentet kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Sitemimi dhe fjetja në Hotel.

  Dita e Tretë
  Mëngjesi në hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt
  Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Ndalesë në Selanik për një vizitë 2 orë. Vazhdimi i udhëtimit.

  Dita e Pestë: Mberritja në Tiranë, rreth orës 08.00

  OPSIONALE

  - Darka e Vitit të Ri në Gar Muzik Holl
  * Darkë e shtruar Speciale
  * Pije pa limit
  * Shampanjë në orën 24.00
  * Shfaqje, Muzikë live dhe DJ
  * Kërcimtare Haremi

  - Darka e Vitit të Ri në Hotel Eresin TopKapi 5*
  * Koktej Mirseardhje në orën 09.30
  * Darkë e shtruar Speciale
  * Pije pa limit
  * Shampanjë në orën 24.00
  * Muzikë live dhe DJ
  * Kërcimtare Haremi