02

Pakete vjeshte ne Bianca Resort 5*

3 Dite/ 2 Nete
 
Kolashin/Mal i Zi
Duke Filluar Nga  • Pakete vjeshte ne Bianca Resort 5*

    Itinerari

    Kompleksi eshte i rrethuar nga 11Ha pyje me pisha dhe ka pamje te mahnitshme te Malit Bjelasica. Te gjitha dhomat dhe ambjentet publike kane pamje nga majat e mbuluara me bore dhe pyjet me pisha. Bianca resort & Spa eshte jashtezakonisht terheqes ne shume drejtime. Projekti arkitektonik i hotelt eshte i bazuar ne idene e shtepise malore te gjuetise. Me dekorin e saj unik Bianca Resort dominon qytetin e Kolashinit. Bianka Resort & Spa perbehet nga fjala e fundit e shkences persa i perket paisjeve sebashku me mobilimin artizanal prej druri.