naples to sorrento positano and amalfi

Festat e Nentorit ne Sorrento, Kapri, Amalfi

5 Dite/ 4 Nete
 
Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi/ Itali
Duke Filluar Nga • Festat e Nentorit ne Sorrento, Kapri, Amalfi

  Itinerari

  Dita e Pare:

  Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Lundrimi për në Bari.

  Dita e Dyte:

  Mberritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Napoli me autobus. Sistemi në Hotel. Pasdite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati Mbretëror, Sheshi Plebiscito, Teatri San Carlo, Castel Nuovo,etj. Fjejte në Hotel.

  Dita e Trete:

  Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Sorrento dhe me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ku vizitohen: Vila Jovis, Kisha Santa Maria, Fari, Vila San Mikele, Kisha e San Michele Arcangelo. Kthimi me traget në Sorrento. Shëtitje në Këmbë në Sorrento, ku vizitohen: Porti, Katedralja, Manastiri St Frencis, Bazilika Sant Antonio etj. Fjetje në Hotel.

  Dita e Katert:

  Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Positano, Shëtitje në këmbë në Positano, ku vizitohen: Kisha Santa Maria Assunta dhe Porti. Nisja për në Amalfi. Shëtitje në këmbë në Amalfi, ku vizitohen: Katedralja, Muzeu i Letrës, Chiostro del Paradiso, etj. Pasdite nisja për në Bari. Nisja me traget në orën 22.00. Lundrimi për në Durres.

  Dita e Peste:

  Mberritja në Durrës në orën 07.00.