mostar.jpg-2 (1)

Mostar-Medjugore

1 nate,2dite
 
Mali Zi,Bosnje Hercegovine
Duke Filluar Nga • Mostar-Medjugore

  Itinerari

  Dita e pare

  Nisja nga Tirana ne oren 5:00 te mengjesit.
  Vazhdimi i udhetimit drejt pikes kufitare te Hanit te Hotit.Pasi mbarojme procedurat doganore dhe kalojme ne territorin e Malit te Zi,ndalesa e para do te jete Ujevaren Niagara, ne Tuz, Podgorice. Ndalese per kafe.
  Vazhdimi i udhetimit me pas drejt Bosnje Hercegovines.
  Vizite në Mostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim:
  - Uren e famshme te Mostarit
  -Rrugen e famshme te mjeshterve te vjeter
  -Xhamine e madhe
  -Katedralen e betonte te Mostarit (e vetmja ne Europe)
  Kohe e lire me pas per te shetitur ne qyetin e vjeter te Mostarit.
  Pas vizites se Mostarit vazhdimi udhetimit per ne Medjugorje
  Akomodimi ne hotel dhe darka ne restorantin e hotelit.

  Dita e dyte

  Mengjesi ne hotel.
  Pas mengjesit vizitojme Medjugoren ose vendi i Gospa Mira (Zonja e Paqes) si dhe Katedralen e Shenjtë te qytetit duke shijuar bukuritë e këtij vendi të bekuar.
  Nisja me pas drejt Kryqit te Shen Marise, vendi i mrekulllive per shume besimtare qe vijne nga shtetet te ndryshem te botes per te vizituar kete vend hyjnor.
  Vizite ne Kryqin e Shen Marise dhe ne Statujen qe qan.
  Vazhdimi udhetimit me pas drejt Trebinjes. Ndalese per kafe ne Trebinje , e njohur ndryshe si qyteti i diellit.
  Pas vizites ne Trebinje nisja per ne Tirane.
  Mberritja ne Tirane ne darke.