Thessaloniki-Weekend-1096160270

Selanik-Meteora

2 Dite/ 1 Nate
 
Selanik / Greqi
Duke Filluar Nga • Selanik-Meteora

  Itinerari

  Dita e pare

  Nisja nga Tirana në oren 04.00 (Nisja nga Durresi ne oren 03:30) drejt Selanikut, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kapshticës. Vizitë shkurtër në Kostur. Vazhdimi i udhëtimit për në Selanik. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdimi i udhëtmit për në Katerini. Vizitë dhe Shëtitje e lirë në Katerini. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel .

  Dita e Dytë

  Mengjesi në hotel. Nisja për në Meteora. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Janinë. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mberritja në Tiranë dhe Durres rreth darkes.