celestyal-olympia-01

Krociere ne Ishujt Greke dhe Kusadasi

6 Dite/ 5 Nete
 
Greqi, Kusadasi
Duke Filluar Nga • Krociere ne Ishujt Greke dhe Kusadasi

  Itinerari

  Dita e Pare:

  Nisja nga Tirana në oren 14.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

  Dita e Dyte:

  Mbrritja në Athinë. Transferimi në Port. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal Olympia. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00. Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

  Dita e Trete:

  Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 7.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 16.00. Shëtitje Opsionale në Manastir. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere.

  Dita e Katert:

  Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 07.00. Shëtitje në Monumentet Kryesore të Qytetit. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

  Dita e Pestë

  Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orën 07.00.
  - Shëtitje Opsionale ne Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30.
  - Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.

  Dita e Gjashtë

  Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Port në orën 07.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mberritja në Shqipëri.