6050135-000-budva

Expired: Budva 2 Dite

2 dite / 1 nate
 
Budva / Mal i Zi
Duke Filluar Nga • Expired: Budva 2 Dite

  Itinerari

  Dita e Pare:
  Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës, vizite e shkurter e qytetit.
  Mbrritja në Hotel. Sistemimi në Hotel. All Inclusive në Hotel.

  Dita e Dyte:
  Mengjesi dhe dreka ne hotel,nisja per ne Tirane ne Mesdite.