vlacherna-monastery-in-kanoni-corfu-nano-calvo

Fundjave ne Korfuz

3 Dite/ 2 Nete
 
Korfuz- Greqi
Duke Filluar Nga • Fundjave ne Korfuz

  Itinerari

  Dita e Parë:
  Nisja nga Tirana në oren 23.00 të nje nate më parë dhe udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz në orën 10.00.
  Sistemimi dhe All Inclusive në Hotel.

  Dita e Dytë:
  All Inclusive në Hotel. Pasdite, Vizitë me Guidë në qytetin e Korfuzit.

  Dita e Tretë:
  Nisja nga Korfuzi me traget dhe nëpërmjet Igumenicës për në Tiranë. Mberritja në Shqipëri.