62677002

Shen Valentini ne Sun Gardens Dubrovnik 5*

3 Dite/ 2 Nete
 
Dubrovnik/ Kroaci
Duke Filluar Nga  • Shen Valentini ne Sun Gardens Dubrovnik 5*

    Itinerari

    Pakete individuale
    Vetem 15 min larg nga qyteti i vjeter e Sun gardens eshte nje kombinim i botes moderne me ate antike. Resorti ndodhet pak metra larg nga qendra e qytetit dhe 40 min larg nga aeroporti i Cilipit. Ne dispozicionin tuaj do te jene 408 dhoma te cilat jane te arreduara ne menyre komode, moderne dhe te pershtatura per te rinj, cifte dhe familjare. Ne Radison blue ju do te keni mundesi argetimi dhe kenaqesie pa fund, ju do te mund te zhvilloni aktivitete sportive si futboll, tenis, ngjitje ne mur etj si dhe do te keni mundesi te ndihmoheni nga nje trajner. Gjithashtu ju mund te beni jet ski safari ne te cilin do te keni mundesine te vizitoni ishujt perreth. Marco Polo Kid’s Club eshte ne dispozicionin e femijeve tuaj ku ata mund te luajne , argetohen dhe mesojne nen shoqerine e nje stafi te specializuar posacerisht per ta.