9db8d18c6a199330fbd5c7e5bdfae4e9

Pranvere ne Voskopoje-Dardhe

2 dite/1 nate
 
Korce
Duke Filluar Nga • Pranvere ne Voskopoje-Dardhe

  Itinerari

  Dita e pare

  Nisja nga Tirana ora 08:00 te mengjesit .Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto .Vazhdimi i udhetimit ne Drilon & Tushemisht . Vizite ne bustin e Teta Ollges . Mberritja rreth ores 14:00 ne Voskopoje.Akomodimi neper dhoma .Konsumimi i drekes ne menyre individuale.Pas drekes fillojne vizitat, njohja me historine e fshatit, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne vendet me pikante si Manastiri i Shen Prodhomit dhe kishave, ecje ne kodrat dhe natyren fantastike qe ofrohet.

  Dita e dyte

  Mengjesi ne hotel.Nisja per ne fshatin turistik te Dardhes. Qendrim ne Dardhe per ski..Me pas kthehemi per vizite ne qytetin e serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe, katedralja .Kthimi ne Voskopoje ne hotel . Konsumimi i darkes .

  Dita e trete

  Konsumimi i mengjesit .Ndalese per kafe ne Pogradec .Me pas nisemi per udhetimin ne kthim ne Tirane . .Mberritje ne darke .

  Sugjerohet te keni me vete :

  -Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.