bangkok-thailand

Bangkok dhe Pattaya

8 Dite/ 7 Nete
 
Bangkok ,Pattaya/Tajlande
Duke Filluar Nga • Bangkok dhe Pattaya

  Itinerari

  Dita e Pare:
  Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup - Dubai - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13.25, Mbrritja në Dubai në orën 20.25.

  Dita e Dyte:
  Nisja nga Dubai në orën 01.55, Mbrritja në Bangkok në orën 11.15. Pritja në Aeroportin e Bangkokut. Transferimi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik.

  Dita e Trete:
  Mëngjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Bangkokut. Vizitohen: Pallati Mbretëror, Tempujt e Famshëm të qytetit. Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. Fjetje në Hotel.

  Dita e katert:
  Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Shopping, ose Opsionale: Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok.

  Dita e Peste:
  Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Tregun e Famshëm Lundrues të Damnoen Saduak dhe Chinatown. Pasdite, Nisja me autobus për në Plazhin e Pattayas. Gjatë Rrugës, ndalesë dhe vizitë në Fermën e Krokodilëve. Mbrritja ne Pattaya dhe Sistemimi në Hotel.

  Dita e Gjashte:
  Mëngjesi ne Hotel. Të lirë për plazh ose
  Opsionale: Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch.
  Opsionale: Në Darkë, shfaqje Speciale Alkaazar.

  Dita e Shtate:
  Mëngjesi në Hotel. Të lirë për plazh ose
  Opsionale: Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve.
  Ne mbrëmje vone, Transferimi për në Aeroportin e Bangkokut.

  Dita e Tete:
  Nisja nga Bangkok në orën 02.30, Mbrritja në Dubai në orën 06.40. Nisja nga Dubai në orën 09.00, Mbrritja në Shkup në orën 12.25. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.