capa

Expired: Antalia-Cappadocia

7dite/6nete
 
Antalya,Cappadocia/Turqi
Duke Filluar Nga • Expired: Antalia-Cappadocia

  Itinerari

  Dita e Pare
  Takimi në aeroportin e Rinasit për nisjen direkt me charter për në Antalya. Transferta dhe sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

  Dita e Dyte
  Vizitë me shoqërues në qytetin e Antalyas. Mundësi për blerje në dyqanet e qytetit dhe vizitë në Shelale,një nga ujvarat e famshme të Turqisë. All Inclusive në Hotel.

  Dita e Trete
  Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

  Dita e Katert
  Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Cappadocia. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

  Dita e peste
  Mëngjesi në Hotel.Me pas nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq(më i gjati në Turqi), Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Fjetje dhe Darkë në hotel.

  Dita e Gjashte
  Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel.

  Dita e Shtate
  Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 05.45. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 10.30.