Krishlindje ne Amsterdam

Festat e Nentorit ne Amsterdam (autobuz)

4 Dite/ 3 Nete
 
Amsterdam/ Hollande
Duke Filluar Nga • Festat e Nentorit ne Amsterdam (autobuz)

  Itinerari

  Dita e Parë

  Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 08:50. Mberritja në Amsterdam në orën 11:40. Nisja për në parkun më të madh të tulipaneve në botë Keukenhof. Me pas transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë

  Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

  Dita e Tretë

  Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

  Dita e Katërt

  Nisja heret ne mengjes per ne aeroport. Fluturimi me avion direkt ne oren 05:30. Mberritja në Tiranë në orën 08:05