Amsterdam-NYE17-featured3

Viti i Ri ne Amsterdam-Bruksel

5nete,6dite
 
Bruksel-Amterdam
Duke Filluar Nga • Viti i Ri ne Amsterdam-Bruksel

  Itinerari

  Dita e Parë

  Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 10:40. Mberritja në Amsterdam në orën 13:30. Nisja për në Bruges të Belgjikës. Ndalesë dhe vizitë e shkurtër në Bruges. Vazhdon udhëtimi për në Bruksel. Mbërritja në Bruksel. Sistemimi në Hotel. Fjetje në Hotel.

  Dita e Dytë

  Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore te tij. Vizitohen: Sheshi më i bukur i Brukselit Grand Place, Shtatorja Kineze dhe Kulla Japoneze, Katedralja e Shën Mikelit, Rezidenca Mbretërore, Parlamenti, Pallati i Drejtësisë, Godinat kryesore te Qeverise etj.
  OPSIONALE: Darka Speciale e Vitit të Ri.
  Fjetje në Hotel.

  Dita e Tretë
  Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Utrecht. Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas vazhdon udhëtimi pët në Amsterdam. udhëtimi për në Utrecht. Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas vazhdon udhëtimi pët në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

  Dita e Katërt

  Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.

  Dita e Pestë

  Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.

  Dita e Gjashtë

  Mëngjesi në Hotel. Paradite, Shopping në nje Qendër Tregtare. Transferimi për në aeroport. Fluturimi me avion direkt në orën 17:10. Mberritja në Tiranë në orën 19:45.