cappadocia-hot-air-balloon-ride-with-small-group-full-day-city-tour-in-g-reme-336093

Expired: Cappadocia

3 Dite / 2 Nete
 
Cappadocia/Turqi
Duke Filluar Nga • Expired: Cappadocia

  Itinerari

  Dita e Pare:

  Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet Stambollit. Nisja në 02:35-Mbërritja në Kayseri në 09:50. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Sistemimi në Hotel. Fjetje në hotel.

  Dita e Dytë

  Mëngjezi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel. Fjetje në hotel.

  Dita e Tretë

  Mëngjesi në Hotel. Paradite, të lirë pë shëtitje Opsionale. Pasdite, Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 16.10. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.30.